Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval

de Angelina_Elena in Pui, 29 Feb 2012 | 4654 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi fierti
  • 1 piept de pui
  • 150 g cascaval
  • 100 g smantana
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prajit
  • putin unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval:

Pieptul de pui se taie cubulete si se prajeste in putin ulei.Se condimenteaza cu sare si piper.Cartofii se curata de coaja si se taie felii subtiri.Se bat ouale cu smantana si putina sare.Ungem un vas(de lut/yena)cu putin unt,punem 1-2 straturi de cartofi,pieptul de pui,jumatate din compozitia de ou cu smantana si presaram o parte din cascavalul ras.Acoperim cu 1-2 straturi de cartofi,turnam ce ne-a mai ramas din compozitie de ou cu smantana.Presaram deasupra cativa fulgi de unt si dam la cuptor pana se rumeneste usor deasupra(20-30 de minute).Dupa ce s-a rumenit scoatem din cuptor si presaram cascavalul ramas.Punem vasul inapoi la cuptor si lasam pana se topeste cascavalul.

Mancarica se serveste calda,cu smantana sau ketchup!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu piept de pui si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe la cuptor cu verdeata